Städning Täby

Trygg städservice till små priser

Vi på Pensionärspoolen i Täby erbjuder allt från hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning till städning på företag och kontor. Vi tar små som stora uppdrag.

Vare sig du vill ha en storstädning vid ett visst tillfälle eller att vi kommer hem till dig och städar veckovis, så kan du vända dig till oss.

Våra tjänster för städning i Täby riktar sig både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder en personlig och heltäckande servicelösning. Vår affärsidé bygger på pålitlighet, förtroende, personligt ansvar och engagemang i nära kontakt med våra kunder.

stadtjanster

Vår styrka är den höga kvalitet vi håller på våra städtjänster samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser. Givetvis kan du som privatperson få städuppdraget utfört med RUT-avdrag. Läs mer om reglerna för detta längre ner på denna sida.

Erfarenhet och kvalitet

Vi erbjuder våra kunder städservice utifrån ledorden erfarenhet och kvalitet. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Att vår personal har lång erfarenhet av sina yrken ingår som en naturlig del av vårt koncept.

Klicka här för att lämna en förfrågan

Så fungerar det

Varje städuppdrag är unikt och vi försöker alltid att anpassa oss efter våra kunders krav och önskemål. När det gäller hemstädning och veckostädning, brukar vi alltid börja med att göra ett hembesök för att ta reda på hur – och vad – som ska städas. Därefter sätter vi samman en offert och kommer överens om starttid.

Här följer några exempel på vad som brukar ingå i en ”vanlig” hemstädning:

Exempel på vad som brukar ingå i en vanlig hemstädning

  • Dammsugning av golv, kontakter, element, lister, mattor
  • Dammsugning av möbler
  • Fläckborttagning på karmar och dörrar
  • Dammtorkning av fönsterbrädor och fria ytor
  • Spegelputsning
  • Tömning av papperskorgar
  • Tavlor, lampskärmar och eventuella väggdekorationer dammas av
  • Golvmoppning (eller liknande om du har specifika önskemål)


Rut-avdrag – kan jag använda det?

Absolut, du kan använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Då betalar du enbart 50% av arbetskostnaden. Vi gör avdraget direkt på fakturan. Enligt Skatteverkets nya regler så räknas Rot- och rutavdraget numera ihop och innefattar maximalt 50 000 kronor per person och år.

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Täby är du välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner

moppa_golv

Se även relaterat innehåll:
Snickare Täby
Städning Täby

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes