Snickare Täby

Anlita våra duktiga hantverkare – vi tar små som stora uppdrag

Är du i behov av en händig hantverkare? Dax att renovera i hus och hem? Då kan vi hjälpa dig. Hos oss kan du anlita erfarna snickare till små priser – som har tummen på rätt plats.

vara_hantverkare_gruppbild

Köksrenovering, takrenovering, golvläggning, utbyggnad eller ombyggnad – det finns alltid något byggprojekt som väntar runt hörnan. Oavsett om dina behov är komplexa eller simpla, stora eller små, så har vi en stora resurspool med duktiga snickare i Täby som kan hjälpa dig. Skicka din förfrågan till oss idag, så återkommer vi med en offert.

Du kan klicka här och lämna en förfrågan

3 goda anledningar att välja våra hantverkstjänster

Marknaden för hantverkare, byggfirmor och olika slags ”handy-men” har nog aldrig varit större. Ett faktum som står klart inte minst om man letar efter hantverkare och snickare i Täby på nätet. Och med det stora utbudet så blir den givna frågan, hur välja? Hur, så att säga, skiljer man agnarna från vetet?

Enligt vår mening finns det 3 goda anledningar att välja Pensionärspoolen i Täby: erfarenhet, pris och pålitlighet.

  • Erfarenheten talar för sig själv. Våra snickare har bokstavligen ett helt arbetsliv av kompetens bakom sig.
  • Mot bakgrund av den kvaliteten är det få som kan konkurrera med vår priser. Det finns säkert ”billigare” alternativ, men få som är mer prisvärda.
  • Pålitlighet är vårt ledord. Vi vinnlägger oss att svara när du ringer, vara i tid till våra uppdrag. Kort sagt: hålla vad vi lovar. Många av våra kunder tycker också att det känns tryggt att vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Vilket innebär att vi har högt ställda krav på kvalitet och kundleverans i alla led.

bygg_taby_kapar

Om Priser, ROT – avdrag och beställning

När du beställer hantverkstjänster hos oss på Pensionärspoolen i Täby kan du givetvis använda det s.k ROT – avdraget. I korthet innebär detta avdrag att du som privatkund endast betalar 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster. Resterande del står Skatteverket för. I dagsläget får man göra ett avdrag på maximalt 50 000 kr per person och år. Vi gör avdraget direkt på din faktura.

Aktuella priser (med ROT – avdrag)

Du kan läsa mer ingående om våra priser på den här sidan. Vill du beställa våra tjänster eller lämna en förfrågan om hantverkshjälp kan du klicka här och berätta om ditt projekt. Ju mer du kan berätta om ditt uppdrag, desto enklare är det för oss att sätta ihop en korrekt offert.

Hör av dig
Se även relaterat innehåll:
Städning Täby
Målare Täby

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes