Målare Täby

Prisvärda målartjänster för alla tillfällen

Letar du efter en målerifirma i Täby? Tid att sätta färg på hus och hem? Hos oss får du hantverksmässig kvalitet och erfarenhet till bra priser.

fasadmalning

På Pensionärspoolen i Täby får du alltid hjälp av kunniga målare med rätt kompetens att utföra ditt projekt. Våra medarbetare har bokstavligen ett helt yrkesliv med måleriarbeten bakom sig. Du kan med andra ord vara förvisad om att vi skickar rätt man till rätt plats.

Du kan lämna en offertförfrågan på den här sidan

Varför välja våra målartjänster?

Möjligen är du bekant med uttrycket att alla kan måla. Och visst, det är sant att de flesta kan greppa en målarpensel och sätta färg på väggar och tak. Samtidigt är det vanligt att vi underskattar den professionalism som faktiskt krävs för att få till ett fullgott resultatet. Detta gäller även allt förarbete som krävs för att få till de där rena, fina och jämt målade ytorna som vi eftersträvar. Såsom maskering, spackling och slipning.

Om du sätter värde i ett professionellt resultat gör du klokt i att vända dig till en yrkesskicklig målare. Hos oss får hög kompetens och erfarenhet, till små priser. Hör av dig idag för en offert. Du är givetvis även välkommen att höra av dig om du har frågor och undringar.

Hos oss får du….

Lösningar på ditt projekt

Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att snabbt plocka fram en lösning. Ring eller skicka ett meddelande så sätter vi bollen i rullning.

Hög kompetens till små priser.

Få företag kan hålla samma låga prissättning och breda kompetensutbud som vi. Därför brukar vi säga att vi är väldigt prisvärda. Du får helt enkelt en hög grad av professionalism till en mindre kostnad om du anlitar oss.

Trygghet och kvalitet

Pensionärspoolen är ett certifierat Franchisekoncept. Vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen, vilket innebär att vi har högt ställda krav på kvalitet och kompetens i vår dagliga verksamhet.

Vad kostar det?

När du anlitar en målare hos oss på Pensionärspoolen så kan du använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson enbart betalar 70% av kostnaden för arbetet. Resten av summan står skatteverket för. Idag kan du dra av max 50 000 kr per person och år i ROT.

Du kan läsa mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.
Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så konkret som möjligt i din förfrågan. Då blir det enklare för oss att lämna en korrekt prisuppgift.

Varmt välkommen att anlita en Målare i Täby hos oss!
Klicka här för att läsa mer om våra hushållsnära tjänster. Du kan även klicka här för mer om att anlita snickare i Täby eller här för att få hjälp med städning.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes